perjantai 17. lokakuuta 2014

Kehonhuoltoviikko

Kun vihdoin pääsin vauhtiin salin suhteen, niin olen huomannut unohtaneeni kokonaan kehonhuollon. Hierojalla en ole käynyt sitten alkuvuoden, venyttelyä en ole harrastanut kuin pakolliset venyt treenin jälkeen ja rullailukin on tyystin unohtunut. Tai lähinnä kuten sen itse "perustelen": En ehdi kun luen kaiken vapaa-aikani tenttikirjoja. Jep erittäin huono tekosyy...


Kropan jumi ei ole paljoa haitannut. Mutta kävellessä -etenkin töissä- mun jalkani ovat olleet todella väsyneet ja välillä niitä onkin särkenyt. Parhaiten/pahiten tämän oon huomannut BodyJamissa hypyissä. Jalat ei halua totella ollenkaan... Tällä viikolla tajusin viimein, samalla kun luen kirjoja tabletin kautta niin pystyn mun pyöreällä kivelläni rullailemaan ja käsittelemään jalkapohjia! Rullailen jalkapohjat perusteellisesti läpi esimerkiksi niin, että luen yhden sivun kun rullailen jalkapohjan ulkosyrjää, seuraava sivu kantapäätä rullaillen. Lisäksi hieron peukaloilla kantapäässä olevaa kipeää pistettä.

Ette voi uskoakaan kuinka ihana olo on herätä seuraavana aamuna kun jalkoja ei särje! 
Tai siis kohta ehkä uskotte, sillä haastan jokaisen kokeilemaan viikon verran samaa : 

Rullailemaan jalkapohjianne pyöreällä esineellä (esim. luudankappale käy) ja painelemaan kipeitä kohtia sormin tai vaikka marmorikuulalla!

Hyvää viikonloppua kaikille!
Kertokaahan ensi viikolla fiiliksiänne :)

PS. Sain myös käytyä hemmottelemassa itseäni kampaajalla! Nyt on vaalea ja lyhyt malli!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)