tiistai 18. kesäkuuta 2013

Shokkiterapialla arkeen kiinni

Kaksi ja puoli viikkoa lomaa on nyt lusittu? Juurihan se vapaa vasta alkoi... Eilen palasin arkeen oikein kunnon rysäyksellä: kahdeksan tunnin kiireinen työpäivä juhannusviikolla takasi sen ja verrattuna loppuviikkoon päivä oli piece of cake. Hikoilin työvaatteissa, penikkatauti alkoi iskeä ja koko kroppa tuntui olevan aivan juntturassa. Ja nukutti sen verran, että välillä luulin nukahtavani pystyyn hyllyjä täytellessä. Tässä taitaa olla osasyyllinen siihen:

Aamu / Am!!
En päässyt sunnuntaina salille ja se kun harmitti niin pirusti, niin olin jo silloin päättänyt että maanantaina on pakko päästä sinne. Ja koska päätöksistä - varsinkin näin tärkeistä (tai hulluista) - ei lipsuta niin nousin viideltä sängystä ja varttia vaille kuusi olin salin pihassa. Puolen tunnin "zombiejami" herätti melko hyvin kropan ja kipitin salin puolelle tekemään hieman sekalaisen treenin. Meitä hulluja oli salilla neljä, minä plus kolme jätkää :D


Tänään oli pitkän aamuvuoron jälkeen veto aika pahasti pois. Ennen iltadiskoa vetäisin lohisalaatin lisäksi smoothiesekamelskan joka maistui muuten ihanalta! Tätä kannattaa kokeilla:





Valio pehmeä rahka
Kreikkalaista jugurttia (laitoin n. desin)
Smoothiehedelmiä (käytin Rainbow'n valmiita pusseja)
Vehnälesettä
Agave-siirappia
(Ripaus kardemummaa ja kanelia)









Tänään piti mennä aikaisin nukkumaan, mutta jäinkin roikkumaan läppärin ääreen blogeja lukien. Hymyn huulille sai oikein kunnolla Lauran eilinen postaus ulkonäköön liittyen. Jotkut kun eivät tunnu tajuavan, ettei kyykkäämällä saa Victoria's Secretin mallien kroppaa. Tästä aiheesta voisi luritella vaikka kuinka paljon, mutta kyseinen postaus kiteyttää mahtavasti asian. Kropan omalla painolla treenatessa (ja kaloreita paljon rajoittaessa) saat ehkä sen kapean mallikropan, jos sellaisen haluat. Kyykätessä säännöllisesti suurilla painoilla perse tuppaa levenemään ja reidet kasvaa kokoa. Mutta hei se ei ole läskiä vaan lihasta! ;)

Tää biisi on omistettu meille kaikille joiden kontista näkee et on kyykätty:

2 kommenttia:

  1. Kiitos maininnasta ja kehuista Noora! :) Ja täyttä asiaa noi sunkin pohdinnat tossa. Jos painoja haluaa käyttää ja kunnolla, niin lihasta saa vastineeksi. Mutta sitäkään ei kukaan vahingossa saa vaan se näyttää, että töitä on tehty ja kovaa ;)

    -Laura (en vaan jaksanut kirjautua enää bloggeriin! :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jatketaan siis töiden paiskimista oikein urakalla! ;)

      Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)